Ön itt jár: > Kezdőlap >

Gyakori kérdések

Hogyan tudok vásárolni tőletek?

Két lehetőséged van, hogy beszerezd tőlünk az ékszerkészítéshez szükséges alapanyagokat:

  • Webshopos rendelés: Add le könnyen és gyorsan használható webshopunkban a rendelésed és mi egy-két napon belül elküldjük neked futárral a csomagod, ráadásul 10000Ft felett ingyenes a szállítás. Webshopos rendelés esetén nincs lehetőség személyes átvételt választani, mivel a két készlet nem egy helyen található és ugyan a webshop és a boltunk készlete 99%-ban megegyezik, de előfordulhat, hogy pl. a webshopban van egy termékből 50db, de a boltban csak 40db van belőle. Azonban telefonos, emailes egyeztetés után természetesen szívesen összekészítjük előre a csomagod, hogy a boltban csak át kelljen venned csak lehet, hogy nem pont annyi van belőle mint a webshopban, esetleg elfogyott egy-két termék.

  • Boltban történő személyes vásárlás: Üzletünk a VII. kerületben a Klauzál utca 6 szám alatt található. Az árak megegyeznek a webshopban láthatóakkal. Részletes információt elhelyezkedésről, nyitvatartásról itt olvashatsz: https://www.hobbyekszeralkatresz.hu/boltunk-23

Hogyan kapom meg a számlát?

Számlát minden esetben elektronikusan e-számla formában küldünk a megadott e-mail címre, ezért is nagyon fontos, hogy helyesen add meg az email címed. Néha előfordul, hogy a promóciók vagy a spam mappában landol a számla, ezért kérlek ott is nézd meg. Ha nem találod a leveleid között kérlek jelezd ügyfélszolgálatunknak.

Hogyan ragasszak üveglencsés ékszert?

Rakj egy nyomásnyi ragasztót a papír közepére, ezután az üveglencsét nyomd rá, ami szét fogja oszlatni a ragasztót a papíron. Jól nyomkodd meg és mozgasd meg a lencsét a papíron, hogy kimenjen a buborék alóla.

Várj 12 órát vagy amíg teljesen megszárad (kivágás előtt ellenőrizd, hogy biztosan megszáradt-e) és vágd le a felesleges papírt a lencse körül.

Ezután az ékszeralapba is rakj egy kis ragasztót és ragaszd bele az üveglencsét.

Várj egy fél napot, míg teljesen megszárad és már hordhatod is!