Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Ékszerkészítő blog

Hírek, tippek, trükkök, ötletek...
A természetes édesvizi gyöngyök csodálatos világa A szépség és az elegancia szimbólumai, amelyek évszázadok óta lenyűgözik az embereket szerte a világon. Ezek a gyöngyök nemcsak lenyűgözőek megjelenésükben, hanem az előállításuk módja is rendkívül érdekes. Blogunkban részletesen bemutatjuk, hogyan keletkeznek, miért számítanak értékesnek, és hol tenyésztik őket.
Rajzpályázat gyerekeknek Válaszd ki a hozzád legjobban illő témát és alkoss! Rajzolhatsz ceruzával, filctollal krétával vagy akár festhetsz is.
Szülinapozz velünk MÁRCIUS 22-23-án!

Ebben a hónapban 8. szülinapját ünnepli Klauzál utcai kis üzletünk. Szeretnénk veled együtt, méltón megünnepelni e jeles dátumot!
 

Már a 8. születésnapunkat ünnepeljük!

Szenvedélyem útja
Az elmúlt 8 év veletek

Ünnepeld a magyarságot egyedi, nemzeti színű ékszerekkel!

Mi lenne, ha a hagyományos kokárda mellett egyedi, nemzeti színű ékszerekkel is kifejeznénk hazaszeretetünket és nemzeti büszkeségünket?
 

Nemesacél ékszeralapok

Az elmúlt hónapokban egyre többen kerestetek meg azzal a kéréssel, hogy bővítsük az ékszeralkatrész kínálatunkat luxus minőségű termékekkel. Ennek több oka volt, de a két legfőbb igény, hogy az alapanyagok ne színeződjenek és ne allergizáljanak.

Itt több szempontot is szem előtt kellett tartanunk, hogy milyen anyagok felé terelődünk és így esett a választás a 304-es nemesacélra.